Sapa yang ada pengalaman please jawab 😌

Hai ! Saya konfius sbenaqnya , darah nifas spatotnya abeh 60 harikan ? Jadi dah abeh tpi skrg niy masih ada kluaq darah tpi tk byk tk slalu sgd , 2 3 4 titik . Saya amek perancang suntikan , adakah normal ? Sebab kak ipaq saya ckp saya niy mengandung ??? Sedangkan saya tkprnah bersetubuh lagi ngan suami saya selpas beranak hritu , sebab pantang 100 hari saya belom habis lagi . Is it true ??? #bantusharing #seriusnanya #jangandibully

2 Các câu trả lời

saya pun macam tu juga, darah kejap ada kejap takde. 6 bulan macam tu baru ok, tapi saya tak jumpa doktor sbb 6 bulan dah ok

3y trước

lepas pada amek suntikan perancang saya tukar amek iud tpi , still sama period dh dkt almost 5 months , saya bru nk cuba petua mnum ayaq asam keping 🙂