Sapa yang ada pengalaman please jawab 😌

Hai ! Saya konfius sbenaqnya , darah nifas spatotnya abeh 60 harikan ? Jadi dah abeh tpi skrg niy masih ada kluaq darah tpi tk byk tk slalu sgd , 2 3 4 titik . Saya amek perancang suntikan , adakah normal ? Sebab kak ipaq saya ckp saya niy mengandung ??? Sedangkan saya tkprnah bersetubuh lagi ngan suami saya selpas beranak hritu , sebab pantang 100 hari saya belom habis lagi . Is it true ??? #bantusharing #seriusnanya #jangandibully

2 Các câu trả lời

pling kejap darah nifas 44 hri..mcm sy dlu 60 hri br abis darah nifas .pantang dengan suami 100hari nk2 sy czer..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

saya pun macam tu juga, darah kejap ada kejap takde. 6 bulan macam tu baru ok, tapi saya tak jumpa doktor sbb 6 bulan dah ok

3y trước

lepas pada amek suntikan perancang saya tukar amek iud tpi , still sama period dh dkt almost 5 months , saya bru nk cuba petua mnum ayaq asam keping 🙂