Baby Colic @ Sawan Tangis @ High Demand

hai saya first mom🥺 nk mintak tips dgn mummy2 dlm ni yg prnah ada anak sawan tangis utk handle anak tak henti menangis 😭 atau high demand? nak tahu jugak sampai umur berapa baby mcmtu buntu dh tak mkn pujuk sampai batuk2 baby nggis2 🥹 nak dijadikan cerita selepas 2 minggu lahir sampai sekarang nk masuk 2 bulan dah baby asyik nggis sampai tak keluar suara🥲 serba serbi tak kena asyik nggis tak dpt dipujuk dh cuba brubat kpg brubat ruqyah still tak jln 🥲 manatau ada tips2 lain untk handle baby sawan tangis 🌸 #firstbaby

3 Các câu trả lời

kesiannya sis 😢 moga sis kuat yer. https://iiumc.com/baby-high-demand-atau-sawan/ ini ada tips sis. moga2 dengan izin Allah berguna utk sis yer.

Ibu boleh cuba jumpa consultant seperti (ig: babylanguage) In sha Allah mereka boleh membantu. ❤️

ank sy smpai 4 bln..baru la ansur2 ok