Sawan Tangis

Assalamualaikum ibu2..sy nak Tanya..apa ubat utk baby yg terkena sawan tangis..anak buah sy setiap Hari menangis terlalu lama..masih dalam pantang lagi..kesian ibunya Tak tahu nak buat ape lagi..macam2 Cara dh buat..sapu mnyak dekat perut..urut dan tuam badan..tapi masih menangis..takut jadi sawan tarik je.. #mohonbantuan

2 Các câu trả lời

saya pnah bw jumpa pengamal perubatan dan bomoh. dalam pantang saya huru hara. smpaila masa sy nak start keje. pengasuh suruh cukur rambut kasi habis. lama2 dalam keadaan x sedar dh setahun umur anak.

sy hr tu sapukan baby calm time bila dia kerap nangis n malam sapukan sleeptime boleh wasap sy jika berminat www.wasap.my/60129876070/balmbaby