Confuse tanda2 bersalin

Hai, saya due 10/05, tapi kene serah diri terus induce 9/05 ni, tapi harini ada tanda keluar darah, warna mcm pink jambu sikit tapi tak penuh satu pad, perlu ke saya pergi PAC skrg? Sebab sakit perut cuma dtg sekejap2 tapi jarak dia sejam lebih lpstu dtg balik, saya confuse sebab saya first mom#ingintahu #firstmom

4 Các câu trả lời

trus pergi PAC sis..sya pun mcm tu time prengnat overdue..2 hari lgi nk serah diri..trun darah x bnyak..skit je.. trus doktor msukkn antibiotik..bsoknya trus induce..

5mo trước

better sis pergi je PAC..klau ada apa² snng doctor nk pantau..sbb time sya turun drah tu bukaan dh buka 1cm

sy pn due 10/5...ptot kne.serah diri 9/5...tp 6hb dh kluar drh..tros sy g pac wlpn xkuat,xlama lps tu tros bslin...

Ye sis…pi hospital je,.kot dh ada bukaan..xperlu tnggu trikh kne serah diri utk induce tu