Gdm on diet

Hi mommies.. nak tanya ade tak sini pengalaman masa pregnant gdm on diet. Kene serah diri bila dah sampai due. Memang kene induce ke hari yang sama kita serah diri atau doktor akan pantau dulu. Saya lagi 2 hari nak serah diri ni tapi sekarang memang takde rasa apa2 contraction. Cuma haritu je keluar darah sikit. Risau la kene induce sebab orang kata induce 2x ganda lagi sakit. Btw sy 1st pregnancy. Belum ade apa2 pengalaman.

2 Các câu trả lời

Nanti doc akan terangkan. Jangan fikir sangat awak, tahap kesakitan masing2 berbeza. Kadang kita terlalu fikir, boleh jadi overthinking. Saya pun macam tu, tapi once bila awak dah hadapi semua tu, tak fikir sakit dah awak, fikir anak je. Semoga dipermudahkan 💪🏻

9mo trước

First mum semua takde pengalaman. Doa yang baik2 okay 💪🏻❤️

Sama larh situasi awk dgn sy .... due 27/09 masih belum ad tanda2 ag ... last buat bsp 26/09 , 27/09 jmpe mo pastu serah diri