SERAH DIRI

Minta doa ye semua mummy², semalam dah start kramp perut, tapi masih boleh kawal, bawak baring kramp perut tu hilang, ingat dah start contraction, tapi tak de tanda, dan sakit perut hilang.. Jadi hari ni, pergi check up klinik mcm biasa, dr ckp tak de tanda, jumaat ni serah diri ke hospital, sebab EDD 05/05/2023..sebab saya GDM on diet control..jadi tak boleh overdue..Makanya kita sedia jela mental kalau kena paksa bersalin..sebab memang tak de tanda.. Doakan saya ye mummy semua..saya doakan juga yg mana mummy tengah tunggu hari, semoga dipermudahkan urusan kita..

6 Các câu trả lời

macam saya normal semua okay hb , bp kencing semua normal tapi due date 8.5 masih tak ad tanda . tp da mula juga rasa contraction tapi tak lamaa skjp je bila baring tdur hilang , so tggu tanda lendir coklat atau darah atau ketuban jelaaa risau kang kontraksi g hospital kne tgu lama pastu balik hmmm

1y trước

semalam saya kena prank dgn anak ingt mengeras nk bersalin tiba tiba sy pun amik keputusan mandi dan tdur bila baring hilang terus sy pun tk berapa faham pasal contraction cuma ad ckp kena alert jika kerap tu tanda bersalin klu tk just tgu lendir dan air ketuban mmg terus g pac ya

sama wei.. tunggu pnya tunggu turun tanda tp takde juga.. tp kramp perut selalu ada lagi2 bila mlm.. klu tak beranak juga, 7/5 ni admit wad,8/5 msti bersalin sbb gdm on dc juga🥲

1y trước

allahuuu 🥹🥹 semoga urusan awak dipermudahkann saya sampai minta suami bersama sbb tiada tanda lagi semoga ad bukaan bukan apa klu boleh tk nak bersalin paksa

sama lh sis..esk dh due..dh turun tanda drh tp ckit j..perut ade cramp jgk..klu msh blm sakit jgk 7hb last check up..11hb serah diri..smoga d prmudhkn urusan bersalin kita

1y trước

macam saya masih tiada tanda apa2 darah lendir mucus plug pun tiada 8.5 if tk bersalin nurse suruh checkup doktor bg lg satu tarikh sbb sy normal tiada masalah if da bg tarikh tiada tanda juga bersalin paksa allahuu klu boleh tknnk paksa nak bersalin secepat mungkin 😭😭😭

Sama la sis sy due date 9/5 ni. Xde tanda juga n gdm on dc.. kena serah diri 8/5 ni kalau tak bersalin lagi.

1y trước

semoga urusan awk dipermudahkan 🥹🤲🏻

Semoga urusan awak dipermudahkan . InshaAllah awak doin great ! 🥰

1y trước

InshaAllah...Aminn

yaya due 12/5. Tapi serah diri 11/5. Gdm on diet juga

1y trước

allahuuu semoga urusan sis dipermudahkan 🥹🤲🏻