spotting atau period

hai.. saya dah 7 hari lambat period.. semalam 9/7/23 period tapi keluar light brown.. lepastu sampai ke harini tak keluar lagi dah period.. saya check upt semalam negatif.. normal ke kalau period sehari lepastu stop ?

2 Các câu trả lời

Heavy tak light brown tu? Kalau spotting dia secalit 2 je. Kalau bleeding pula saya dulu gugur bleeding 3 hari suku pad. Esok lusa dah boleh check upt sebab missed period lebih seminggu by right upt dah terang. Even samar pun samar yg terang

hormon kacau kot