Sekadar pertayaan ingin tahu

Saya dah lambat period seminggu,last period saya 2/7/24 sampai sekarang x dtg lagi period.. sye try check upt but negatif ..ade ape2 ke yg sye perlu check??

1 Trả lời

Klu sy, sy tgu smpai sebulan delay period bru check..kdg 1-2minggu delay ok lg maybe hormone kacau/lambat subur tu lmbt period dtg..wlaupun regular kdg pndai juga jd mcm tu & totally normal.. klu ada rsa sakit/cramp mna2 blh jumpa doctor mnta scan

2mo trước

Ouhh tpi tu la sye tak prnh lmbt dtg period pling lambat pon 3/4 hari.. tpi x per la sye tunggu smpi sebulan