Apa perlu saya buat ?

Saya dah 27 hari lambat period.. kiranya cycle saya dari last period dah jadi 58 hari.. saya ada keluar light brown spotting 7 hari selepas lambat period.. saya ada check upt tapi samar yang after 2 jam baru saya perasan dia ada line.. saya takut nak check upt sebab takut kecewa.. tapi saya selalu sengugut yang biasa je kadang2 tapi tak period2 dan beberapa hari ni puting saya gatal dan sakit sangat bila tersentuh.. patut ke saya pergi dr check?#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

4 Các câu trả lời

Boleh juga terus ke klinik tanya doctor apa problem. Kalau irregular period, lewat 27d by right upt dah terang. But boleh check dulu sebelum jumpa doctor cuma kena tengok line tu within 5-10mins. Lebih dari tu invalid sebab boleh jd evap line

Cek upt lagi..nanti jumpa doktor,doktor cek upt jgk dlu sebelum nk beri apa2 rawatan..semoga ada berita baik utk awk..

period jnis tratur ke x? spotting smpi 7 hri tu, rsenye bkn spotting dah.. slalu spotting 1-2 hri je.. mgkin masalah hormon?

11mo trước

try gne clearblue digital.. yg tu bley tw weeks skali.. kot2 la msih awal kn

upt boleh read dlm masa 10minit je. lebih dri tu dh x valid. x kira lah ada line ke xde line tetap kena buat baru.

11mo trước

okay sis thank uu