LAMBAT PERIOD

Hai. saya dah 5 hari lambat period.. tak berani nak check upt takut kecewa macam bulan bulan lepas.. simptom pun saya takde.. cuma lemah lemah badan, breast kadang je macam tegang n part rahim tu macam rasa senak..badan pun rasa nak demam.. ada tak yang macam saya tapi dia check pregnant?#seriusnanya #bantusharing #TTC #ingintahu

2 Các câu trả lời

Kalau takut nak cek sis tunggu jela bila dah ready. Nak tak nak kena guna upt jugak. Tanda2 boleh jadi macam2 tak semestinya pregnant

mcm2 benda bole jadi