Baby aktif bila mengiring

Hai . Saya 25w . Baby saya bila mengiring sangat aktif . Contoh bila mengiring kiri , dia suka sepak pinggang saya . Saya jdi mcm tertanya2 okey ka tu ? Kaki dia taktersepit ka sbb kan saya mengiring ? Hahaha 😂 saya ubah pun sama . Dia suka sepak pinggang belah yg saya mengiring . Takpa ka ?

19 Các câu trả lời

Xda apa la sis,,bby kan dalam kantung dia .ada air ketuban yg melindungi baby,jgn risau.nnt msuk 30minggu lagi la bby aktif tu lagi sheramm hahaha