Baby aktif bila mengiring

Hai . Saya 25w . Baby saya bila mengiring sangat aktif . Contoh bila mengiring kiri , dia suka sepak pinggang saya . Saya jdi mcm tertanya2 okey ka tu ? Kaki dia taktersepit ka sbb kan saya mengiring ? Hahaha 😂 saya ubah pun sama . Dia suka sepak pinggang belah yg saya mengiring . Takpa ka ?

19 Các câu trả lời

baby saya suka sepak bagian bawah perut kdg rasa nak tekencing..skrg dia dh pandai sepak atas perut kiri dan kanan 🤭🤭🤭

2y trước

Sama saya sis. Tgh breng tetibe rasa kne sepak kt pundi kencing tu. Aduhaiii ngilu nk terkencing rasa kdg 🤣🤣

Sy kalau baby kurg gerak pon sy akan ngiring bg dia sempit. Bila sempit dia buat tendangan ronaldo 😂🤣 legaaa.. hahahahahha

sama laa sis. baby sy pun suka sepak bila tdur mgiring skrg . masuk 24 weeks tu dia start aktif . now sy 25 weeks .

baby sy pun gtu. skrg dah masuk 36 week. dia suka sgt kat celah2 pinggang. kdg kita yg risau tkut dia tsepit. 🤭

sme.. kdg rse mcm kne geletek.. klu nk tdo, sye gne preggy pillow yg u-shape tu, x rse sgt kne tendg 😅

hihi..sama jgk mcm sya skrg ni. tgh pregnant 36 minggu. bila baring ngiring dia tendang2.

takde ape tu ibu. masa saya pregnant dulu pun baby saya cmtu juga.

Mak saya mengandung 🤰 macam itulah hehe🤣

hahaha sama lah siss