Baby 2months batuk, bersin dan muntah susu

Hai, salam mommies semua Normal ke kalau anak saya kadang2 batuk dan bersin, lepastu kadang2 ada muntah susu? Lepas menyusu atau nak tidur mesti bunyi grok grok dalam leher dia. Mommies semua buat apa ya kalau jadi macam tu? Saya dah sapu minyak tapi still tak hilang, pegi neb dekat klinik pun sama je.

1 Trả lời

Baby sy masa sebulan mcm tu. Sy ada guna sterimar spray baby utk clearkan saluran hidung Lepas tu sedut dgn nasal aspirator. Saluran pernafasan baby kecik, normal Kalau ada bunyi sikit2, Tp Kalau mmg berhingus Sy buat cara yg atas td.