Jahitan bersalin normal

Hai. Saya baru bersalin 4 hari lepas. Kadang2 ada batuk dan bersin. Sakit sangat dekat tempat jahitan. Possible ke untuk jahitan bawah tu terbuka kalau bersin dan batuk ? Nak tahan pun tak boleh 😭

2 Các câu trả lời

beli vitahealth vitamin c kat guardian. cepat sikit sembuh luka sebb ada zinc. vitc + zinc. sy mkn tu luka sembuh. cepat atau tak ikot badan. tp biasa cepat je sbb vit c dia 1000mg tinggi.

Nanti misi dtg melawat dia akan check juga luka jahit tu, kalau terbuka ke apa dia akan bg tahu untuk pergi hospital