Bunyi grok grok

Bunyi dari baby yg grok grok tu brpa lama ya? Baby saya dh 1 bulan 13 hari.. Hidung dia bertahi bukan sebab dari hingus ka? Atau cecair hidung sendiri?.. Saya risau .. kadang tu masa menyusu.. bunyi grok tu akan ada je.. kadang dia tarik nafas pun macam sesak je nak cari jalan.. Normal ka? Atau saya patut risau.. memang dah risau pun..

1 Trả lời

bunyi tu dtg sepanjang masa atau masa nk menyusu sahaja? klu sesekali, check hidung ank, klu ada tahi, bersihkan. hidung kita yg dewasa ada tahi pun bkn sbb hingus juga. blh jd habuk halus dan mcm2 lg.

7d trước

kadang datang juga.. hidung slalu sya bersihkan.. tapi masa tidur x juga bunyi tu datang.. .. ada masa tertentu ja..