Baby dah tiarap dan angkat punggung

Hai salam. Baby saya baru masuk 4 bulan. Tp dah pandai tiarap sendiri n dah start angkat punggung. Mak mertua saya kata kalau mcm tu ringan. Apa maksudnya ya? Maksudnya baby saya x gemok ke? Berat x cukup ke sbb tu dia cepat tiarap? Edit: kalau ikutkan berat dlm buku anak sy kategori sederhana. X berat sgt n ringan sangat. Masih dlm graf beratnya. N sy akui anak sy x chubby mcm baby2 lain

3 Các câu trả lời

Jawapan ada dalam post puan sendiri. Berat okay, masih dalam graf. Normal takde ape tu, mungkin fahaman orang tua camtu.

Rasanya perkataan ringan tu bukan maksud pada berat badan dia. Maksudnya perkembangan baby tu cepat. Ha gituuu

2y trước

oo ok baik. terima kasih. lega rasa

Hai. Salam. Kalau dalam graf okay. Alhamdulillah okay, mommy.