Mak mentua suka atur

Hai saja nak share, Saya ni dah lama pendam. tapi kan mak mentua saya selalu atur hal saya dan anak saya. mak mentua saya ni bukan tak bagus, bagus tapi bab mengatur tu saya tak berapa suka. baru baru ni dia paksa saya bg cucu dia minum susu formula, katanya susu badan saya buat anak saya tak kenyang, korang terasa tak kalau mcm tu ? saya terasa sangat. susu badan saya banyak alhamdulillah rezeki anak saya. tapi tetap dia ckp anak saya tak kenyang minum susu saya :) . pastu satu lg. dia suka kacau time tidur anak saya. saya tau tu cucu sulung dia tapi semua nak diatur. saya yang jaga anak saya, hari2 saya dengan anak saya ja. saya tahu rutin tidur mcm mana anak saya. #meluah

14 Các câu trả lời

apa yg awk xsuke bg tahu dia depan2 ckp baik2. kalo xjln juga boleh bincang dgn husband. kalo Sy mmg Sy xdiam Sy xsuke org atur Sy

Sama😭. Susu banyak tapi still kena paksa bg formula . Katanya anak tak kenyang

Saya pernah rasa mcm tu.. Rasa geram je😏

salam ibu anak