Perlukan sokongan ... Ibu2 semua tolong saya...

Hai , pertama sekali saya nak mintak maaf dan tolong jgn kecam saya , saya cuma nak meluah isi hati saya. Saya dah makan pil perancang , tpi dgn kehendak allah , saya mengandung , saya bru je beranak anak kedua saya tahun lepas , anak saya bru je 7 bulan tahun ni, mental saya betul2 drop sbb saya berpantang dlm keadaan stress sgt, jadi saya trauma dh nak mengandung . Suami saya nak anak ni , tpi saya xde support suami . Dalam otak saya , saya nak je gugurkan anak ni sbb saya dah xboleh nak handle emosi saya. Bila emosi tak stabil , anak mmg akan makan cacian saya , bila emosi okay , saya mmg jaga diorang elok2 . Lagi2 anak kedua saya high demand. Mmg fikiran saya saya satu je , gugurkan anak ni . Saya xde tempat meluah, tolong bagi pendapat untuk saya . Saya buntu sangat...

3 Các câu trả lời

mcm saya mengandung anak kedua ni anak pertama baru 5 bulan... InsyaAllah, Allah tahu awak kuat. sbb tu Allah anugerahkan anak dalam Rahim awak.. terus kuat...