Baby kedua

Hai, normal bh kan ni sakit perut mcm mau dtg bulan lpastu kadang gastrik mcm menyerang. Last dtg bulan 8/12/2021 . Sbb masa baby first dlu sy alahan truk start masuk 2bulan, yg kedua ni rsa skit perut sgt2 lpastu sdh mkn tpi prut msih sakit mcm blm mkn. Normal kan tu? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Normal.. banyakkan rehat, minum air kosong secukupnya, usap2 perut dgn tenang berzikir dan doa 🥰

3y trước

moga semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲💐