period tidak datang

hai nk tnye. sy dah lewat sgt da priod xdatang2. hjung bulan daa ni.. da test da,tp xnaik pun double line... lg pula sy bru lepas brsalin, ank bru 5bulan. jrg sgt brsama suami. tp priod xdatang2. bimbg sgt. perut rase mcm kembung jee. senak je rasa perut. sgt2 xselesa.. #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

5 Các câu trả lời

Assalamualaikum sis..sis sama macam saya,,saya baru 3 bulan bersalin..same gak macam sis..saya last period bulan 9.. sepatutnya nye 23.10 dah period.sampai skg xkuar periodnye..saya test 3kali negatif..badan semua sakit rasa macam nk period .saya menyusu badan sepenuhnya..

if breasfeed,normal period xdtg..amik perancang pun blh jd faktor period irregular

awak bf bby? atau ada ambil perancang?

baby directfeed ke?

awak bf baby?