Ingin tahu ..

Hai nk tnye.. sye baru keguguran 7/5 haritu . Lepas gugur xpenah mai priod. Bilee check upt naikk double line . Pegi scan mngkin baru 6 minggu .. sbb belom nmpak kantung pn lagi . boleh buat buku pink dh ke? Or tunggu lg dlm 2 minggu sbb yg ni kndungan ke 3 dh . dh 2kali keguguran .. #firstmom

2 Các câu trả lời

try telefon kk dulu, sbb sesetengah orang bila ada sejarah keguguran, mmg disuruh buka buku awal..

2y trước

ok sis . mekasih

tgu lgi 2w ya. sye pregnancy ke3 pon nurse suruh scan nmpk bby bru pg buka buku pink.

2y trước

oh oky . mekasis sis ❤️