Lewat period

Hai nk tnya...sy lwt period smggu,slps tu 14&15 sy dtg period 2hri shaja,isnin 21hb sy cek upt naik 2line...adkah sy preggy or sbb hormon ya,tp skrg alami trasa cramp abdomen,terima kasih

1 Trả lời

period biasa dtg berapa hari? dan period yg dtg 2 hari tu lebih kepada spotting atau turun darah byk mcm period biasa? selalunya kalau lebih kepada spotting dan tempoh pendek dlm 2-3 hari ni dikira implantation bleeding, jd possibilities upt double line dan confirm pregnancy tu tinggi.