Ceramah pemakanan ibu

Hai ..nk tnya wajib sangat ke kita kena dengar ceramah pemakanan we love Mommy dekat KK atau online yang nurse bagi ..hari tu nurse kasi tarikh untuk pergi dengar ceramah lepas tu saya xpergi so dia macam marah la sikit & bagi lepas tu dia bagi online punya pulak ..sorry la tnya first mom ..kita bukan xnk pegi nk tnya WAJIB KE ..

2 Các câu trả lời

wajib join ceramah tu bila sis ada masalah gdm/anemia. sekarang pun semua kelas melalui online. kehadiran tetap dicatat. penting untuk jaga pemakanan masa mengandung