Appoiment pap

Kat sini ada takk. takdatang appoiment psp ( pemakanan ) dekat klinik ? Saya malas nak pergi dengar ceramah 😂

7 Các câu trả lời

sya ada dpt juga, teruk juga la kena bebel dr n nurse sbb overwett dh. tpi sya x pegi, sya cba kontrol sndiri kut la kan. susa la nak ckp, mkn susa x mkn susa. jnji posen tu sikit-ii jgn bnyk dh la kan, skrng sya tgh sikit-ii hahahaha sya x pegi appoint tu mls la. try je on diet sndiri

Kalau dekat tmpat sy google meet jee 1jam.. Sepatutnyaa 30 org tp yg hadir 18 org jee.. Doc siap tanda kehadiran lagi.. Yg xhadir tuu xtahu laa kisah kesudahannyaa mcmna.. Xde pulak kena bebel.. Cuma doc cerita pasal pemakanan yg perlu diamalkan jelaa...

2y trước

Time sy pun rmai jee masuk lmbat.. Asalkan mase tuu kita hadir google meet, kira lepas dahh..

Nk xnak kena rajin jugak sbnarnya.Sy pn jnis malas,tp tefikir kan baby,trus rajin.😅Klau nk jd ibu,kita nk jadi malas pn,nnti payah pulak.Buat anak rajin,xkn nk dgr ceramah pemakanan jd ttiba malas .

terbalik pula dgn saya, duk tunggu tarikh untuk psp tu sampai skrg 29 weeks tak dapat dapat. Saya yg excited menunggu

Saya dtg je sbb sekurang2 nya tau mne yg bole and tk bole

tmpat Sy doc buat google meet je sejam..

Psp*