First time

Hai, nk tnya , klau kita bersama dgn suami xde effect pape ke ye klau terlepas dlm, kandungan awal lgi

3 Các câu trả lời

Dr advised kata okay je unless high risk pregnancy. Kena elakkan dulu bersama awal2 kandungan ni. High risk ni cth mcm rahim tak kuat ke etc. Kalau pregnancy tak high risk sebenarnya ok je. Better consult with Dr. tgk kondisi you

Hi sis, haritu doctor saya advise kalau boleh jangan bersama dulu until the pregnancy is confirmed safe sebab tak pasti rahim kita boleh handle pressure atau tidak.

cuba dlu skli kalau x ja ap2 ok la. sy dlu try sekali dh bleeding. trauma trus haha