Bersama dgn suami

Sy pregnant 10week .. sy tkde mslh pape kalau bersama dgn suami. Ada skli tu suami sy terlepas air dia ke dalam .. sejak pregnant ni suami tak pernah lepas kat dalam . soalan sy jdi pape tak klau air mani suami kt dalam . Sbb bru ag jdi sy dgn suami risau pulak.. bantu sy biar rase senang hati sikit😓

2 Các câu trả lời

Saya tiap minggu bersama suami dan suami mmg lepas dalam time pregnant ni, alhamdulillah ok. So sis jangan risau ya😅

4mo trước

Sekarang tengah 11w tapi start bersama masa 6w. Tu pun suami takut😂 tapi alhamdulillah setakat ni semua masih ok. Lagipun saya seminggu 1-2 kali je.

xpe xjd ape2 pon...