38w masih belum ade tanda2 nk bersalin tapi kerap sakit d bawah

Assalammualaikum n slmt petang mamy2 ade x penah mengalami mcm sy start 37w smpai skg skit tapak kaki smpai lutut pingang sakit tangan asal bgun tdo je x boleh gengam tangan rasa bengkak mcm nk mnagis pengang pape benda pun x boleh .. klau bjalan pingang lutut tapak kaki sakit sgt rasa nk mngis pingang pun trasa btul sakit 🥺 sy awal pagi hari2 buat keje ruma jlan sna sni tgah hri n petang ambe ank sekolah spya bukaan cm cpt .. tp belum ade tanda2 tp sakit kat bawa tu kerap slalu sy paksa je jalan .. badan rasa penat n sakit sgt tp x tau la bila ade tanda2 baby kerap juga mengeras tp xde tanda .. ne baby second sy bring pun tangan tapak kaki lutut pingang sakit doakan sy smoga sy selamat bersalin secara normal n baby sihat due sy 29/1/23🥺#bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

kalau hospital kwsan sy ni doc ckp normal mcm to..sy 37week 2day hari to skit sngt bukaan 2cm,smpai skrg xada turun apa2 tanda ,sakit to smpi rase nk menangis je ..tpi doc dh ckp normal xblh nk buat apa lh pakse jugak pujuk bby ,gosok2 perut ... 9hari tahan skit esok dh kena serah diri rase lega skit tak bnyk sngt nk fikir bukan...hrp permudahkan urusan awl Dan bby lepas ni Aamiin

2y trước

amiin 🤲🏻 tula nk kene pujuk baby ne spya snang kluar .. lain2 pembawa budak ne .. anak sy first senang je kluar sdri time 36w hrap ne pun d prmudahkan dn slamat aamiin