Payudara rasa tegang lbih 3minggu

Hai nk tnya dkt ibu2 yg tgh pregnant..sy rasa dada tegang dh lama tp period tk dtg lg…ni nk period ke pregnant ya?? Sy ttc yg second ni dh 3thn tp tkda rezeki lg…hrp ada yg bole respon tq

5 Các câu trả lời

saya tahu pregnant second ni sebab payudara bengkak dekat 3mgu. masa tu tak yakin sgt. ingt sebab nak period tp tgu tak period2 juga last2 check upt naik line samar2. rupanya tu salah satu tanda badan kita dah ada baby. nak sure mmg kena buat upt. moga ada rezeki anak kedua ya. saya pun yg second ni lepas 4 tahun baru lekat. 🥰

2mo trước

insyaAllah. kalau rasa tak selesa lagi boleh terus test tau. misal kata ada kita dah boleh jaga pemakanan ☺️

Klu sy bila breast tegang je sbb nk period tp klu puting tu yg sakit sgt wlaupun kna baju, tu tnda pregnant..tp lain org lain.. slagi x period blh test upt..smoga ada rezeki ank kedua

2mo trước

Btl tu sis, sy tau preggy sbb puting rse mcm pedih2, pastu cek upt alhamdulillah rzeki, skrg da 6bulan preggy

Sis ada ambil perancang x sblum ni? Boleh share apa2 yg sis ikthiar? Sy pn tgh ttc ank second

pregnant tu,saya breast sakit berurat,period xmcm ni

dua2 boleh jadi. kena test UPT baru boleh tahu for sure.