7thn penantian

Hai, nak tye.. Sy baru 4hr lewat period cek 3x upt dpt 2line, maknanye sy hamil ke?

7thn penantian
69 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah ye 👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

alhamdulillah tahniah sis . jaga diri baik . semoga dipermudahkan semuanya 😊

alhamdulilah..tahniah sis..semoga dipermudah segala urusan..jaga diri ya..

Alhamdulillah.... rasanye awk Hamil. Utk kepastian gi klinik luar check

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan sy juga ye.. Masih ttc.. 😊😊

alhmdulillah .smoga rezeki sis untk dpt baby..amin Ya Allah😊🤲

tahniah sis,..nampak jelas tu . semoge dipermudahkan sgle urusan

Yesssz hehee.. Nmpk terang yaa.. 🔥🔥😍 Tahniahh mommy!

Alhamdullillah sis..jge dri elok2..nnt nk confirm kn g klinik

syukur alhamdulillah...tahniah sis....jga diri tau...