Bleeding 12w

Hai, nak tnya kalau dktr tulis missed miscarriage dlm kertas scan mksd nya cnfrm dh keguguran ke?

7 Các câu trả lời

Yep. Ambil berapa masa utk turun tu bgantung. Sbb tu dktr bg masa 2 minggu utk tgk sama ada turun sndri or tak. Klu takde progress, dktr akn buat d&c. Tanda kantung nk turun, ada heavy bleeding + cramping kuat.

3y trước

klu mcm tu, lps kantung keluar bru berpantang ke?

sy macam ni juga, keguguran senyap tu. nanti sebelum 13w dia kan turun sendiri. kandungan x menjadi. sy sangkut d 6w pastu x menjadi, masa 13w baru turun sendiri di kecemasan.

3y trước

Kguguran tu ? Pigi checkup ? Or turun tanda ke cmna?

Tunggu 2 minggu, kalau dlm tempoh tu kantung tak keluar, kena refer doc & buat d&c.

3y trước

trma ksh info nya..

yup..baby x jadi..tapi kantung lom keluar..

KEGUGURAN (MISSED MISCARRIAGE)

3y trước

kalau kantung blm ada keluar, biasa brp lama bru keluar?

🤔 doc ckp apa masa cek?

3y trước

klu mcm tu mksd nya baby msh ada tak?

yup