First trimester

Hai.. nak tanya..normal ke first trimester rasa letih? Dan normal ke untuk muntah banyak kali dalam satu hari?

6 Các câu trả lời

Normal sis. Sy hmpir 4bulan terlantar je kat katil. Makan je muntah. Siap mkn xsmpai 5min makanan terus keluar balik. Keluar smua plak tuuu. Sehari lebih 10x sy muntah. Itu dinamakan gravidarum hiperemesis.

Mmng normal sbb hormon tapi kalau terlalu teruk dsarankan ke klinik ye sbb baby xdpt nutrien dri mommy

normal sis...sy pun tengah lalui skarang....

normal sis.. hormon x sama.

normal

nrml sis