mini freezer untuk ebm

hai nak tanya. wujud tak mini freezer (yang mcm size mini fridge dkt hotel tu)? sebab sy pjj and balik weekly, baby maybe tinggal dgn husband. masuk kerja nanti saya takde proper place untuk simpan susu. peti ais rumah sewa freezer compartment tak berapa sejuk. contoh mcm gambar ni. ni dpt dari fb. terima kasih.

mini freezer untuk ebm
2 Các câu trả lời

Mini freezer ada jual sis. Yang sis share ni mini chiller tak sesuai untuk letak stock EBM. Sis nak freeze kan EBM kan? Kalau chiller just to cool the EBM. Cari freezer kalau nak simpan stok EBM.

3t trước

Takde jual sis😅 Chiller je yang ada size ni.

Ada jual tapi tak berapa mini la. Not too big not too small. Cuba search brand Hisense kat Shopee. Quite affordable

3t trước

susu sy tak la banyak sgt. tp sbb pjj and kalau tak pam langsung rugi pulak kan. sbb tu cari yg mini. mcm tak wujud je eh? haha btw tq tau