Susu Bau Hanyir

Hi, kenapa bila sy simpan susu badan dalam freezer (2 door fridge) and bila panaskan nak bagi baby minum, bau and rasa dia macam hanyir? Sy ada googled about lipase enzime tu but adakah dia akan effect baby? Baby akan sakit perut tak bila minum? Sy ada bagi skali tapi seemed like dia ok je but sy kesian dia minum susu tu mcm tak sedap ?

1 Trả lời

Hm.. dah hbis pantang?

5y trước

Sy makan mcm biasa je..sy tak makan pedas and tak ambik air sejuk pon.. Sy jaga makan sbb takut baby.. Ke badan sy yg bau hahaha😂