Morning Sickness

hai nak tanya. skrang ni saya mengandung dkt msuk 7 minggu dah. saya mmg xlalu gila nak makannnnnn arrrr ? keja muntah. sat sat mual loya. hmmm smpai xboleh buat keja apa. sat sat sakit pinggang. penat tu tktau nak bgtau mcmmana. Bole suggest saya nak buat apa bagi hilang sikit penat ni? Hum

2 Các câu trả lời

Saya pon xde tips..cuma masa 1st mengandung, saya makan gula2 getah..rasa lega la sikit..bolehla g keje

banyakkan berehat dan jaga makan. awal2 pregnancy mmg akan rsa letih lain mcm.