Minum air gula 2 kali

Hai nak tanya siapa sini minum air gula 2 kali ? .#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

45 Các câu trả lời

pglmn anak ptme dah sngkut gdm.anak kdua x sangkut alhamdulillah lega rse.ni yg ktiga lak buln dpn kne minum hrap x sngkut ler🤣lceh klau sngkut kne check bsp review bsp bnyk appointment jadinye.punca kne minum sbb berat lbih,sejarah fmly ad kcing manis.

Sy baru minum air gula yg kedua tadi pagi... Badan rasa sejuk, lepas tu nk pitam pon ada.. Harap gula tk tinggi dah puasa 2.minggu tak makan manis, tapi makan watermelon kuning je

saya minum 2 kali, first minum at 17weeks tp sangkut gdm, then 6weeks after bersalin kena minum lagi utk nk tgk kencing manis kekal atau tak

saya ler tuu.. fobia benorrr.. 🤮 kali ke 4 preggy baru kne 2x.. sblom ni 1x je belaka. nasib x lekat. alhamdulillah.. moga2 xde la penyakit km seumur hidup. aaminn

2t trước

hrp begitu la ...perit nk kena buat BSP

sy second baby minum air gula 1x je 28weeks... Alhamdulillah xlengkap apa² minum banyak air kosong...puasa malam minum air kosong je misi ajar kte plak...

Saya pun minum dua kali . Kali kedua sangkut gdm 😅 Hantu gula gamaknya dengan berat naik mendadak. Hampir 4kg dalam 1minggu masa 3rd trimester

hi dh mnum dua kali air gula. first mnum air gula lepas tpi kli kdua mnum msa 26 weeks sangkut gdm. nti kena mnum lagi air gula slpas brsalin.

2t trước

aduhh perit nya nak kena buat BSP tu ..

saya . 1st masa 1st trimester . kedua 3rd trimester . sbb ibu ada kencing manis . tapi alhamdulillah dua² keputusan bacaan normal

sy pregnant tahun 2021 mmg minum air gula 2kli .. first trimester dan last trimester.. alhamdulillah xde sangkut

saya minum air gula kali kedua hujung bulan 4 ni 28 week dgn Kancing gigi TK silap nurse bgitau..#firstmom