Pregnant lepas czer

Hai nak tanya. Saya lepas bersalin czer dah masuk 6 bulan. 9 hari lambat period . Harini rasa nak test pregnancy tiba2 naik 2 Line. Mental x sedia lagi nak mengandung.. anak baru masuk 6 bulan kesihatan saya pun x berapa elok. Ade ke mak2 sini mengandung awal lepas czer. Ape mak2 buat?#advicepls

14 Các câu trả lời

kalau time x subur ke kena buang luar kan kalau buang dalam mesti mgdung kan ..sampai ank 2 tahun lah buang luar kalau buang dlm memng dpt lah hahahahaa