Rahim tebal

Hai nak tanya. Saya last period 15/11. Sampai skrg tk period lagi. Smlm pg cek doktor kata rahim semua ok takda ketumbuhan apa2. Dinding rahim pon tebal elok. Tapi cek upt negatif. Nak period ke mcm mna tu ? Skrg asyik rasa tak larat ke. Sakit pinggang belah kanan je

6 Các câu trả lời

Hai, saya pernah scan tak ada baby tapi nmpk rahim menebal tanda nk period doktor kata & mmg betul lpstu sy period. Saya pergi klinik sbb 3 minggu mcm demam sbb sakit breast & nipple sgt2 lps habis period rupanya tanda nk period. Saya punya simptom nk period dgn pregnant sama cuma preggy takde sakit pinggang mcm nk period. Kalau takut pregnant sis tunggu sebulan lewat period lpstu test semula UPT mesti dpt double line sama terang klau pregnant.

hi sis.. daripada post ni mcm mana ya ? masa tu sis period atau preg?

Hi sis..camna skrg?Period ok dah ka atau tengah pregnant

You could try getting a second opinion.

sabar tunggu sebulan lagi

tunggu sebulan