Lewat sebulan kuar darah ketul

Sebulan lebih x period..cek upt negatif..cek doktor rahim tebal macam nak period..jika x ngandung sebab hormon period lewat..last DTG period tapi datang cair..kuar ketul2..nak g tanya doktor lagi nanti dia ingat kita main2..cuma nak pastikan apa..maaf sangat² tunjuk gambar MCM ni

Lewat sebulan kuar darah ketul
7 Các câu trả lời

Sama mcm saya bln 12 lepas..b4 keluar tu..saya cek upt sbb dh 2 bln x priod..upt tu positive tp samar2 line ke2 dia..g klinik lps cek..dr ckp x prgnt..jdi buat x reti lh..lps tu tau2 bleeding 2 hari..tp x bnyk drh nya..hari ke3 keluar drh beku (saiz 2×4 jari)..saya n husband terus amalkan folic acid 5g (mkn 2biji sehari...beli kt watsons) lps kes tu..alhamdulillah..3hari lps dr sahkan saya prgnt 6w1d..semoga dipermudahkan sis..

4y trước

Folic acid utk bersediaan pertumbuhan saraf tunjang baby dr mula nk bersama sampai 3bln hamil.. Utk darah haid x lancar ni pergi periksa ke doktor.

Sis boleh tekan NSFW kat kiri bawah tu sis setiap kali upload gmbar mcm ni. Org boleh ada option nk tengok ke x

4y trước

Tekan sekat pengguna yew..okey tima kasih

Sila NSFW pic mcm ni nk tunjuk ye pon.. Biasa la tu telat period sebab haid lambat keluar.

Darah period yg lama mybe tu .. sebab penah terjadi kat saya jugak dulu ..

Darah period tu. Sebab lama xdatang tu yg berketul sikit

Nie darah period..sy period pn ad cm nie

Tapi Hari tu cek naik samar2 dua line

4y trước

Tak nampak ape pon kabur sgt