Nak kurus after czer

Hai, nak tanya pada yg berpengalaman.. mcm mana nak kurus lepas czer.. sy x expect nak perut flat mcm dulu.. cuma nak turunkan berat bdn je.. sy full breastfeed.. berat sy sebelum mengandung 56kg, skrg 60.5kg-62kg.. turun naik mcm tu je.. dulu rajin jugak nak excercise.. anak sy dah nak masuk 7 bulan.. apa excercise yg sy boleh buat ye.. yg selamat..

1 Trả lời

boleh je mommy..kalau nk senaman simple xberlari senang burn satu badan mommy blh try senaman ni dekat rumah https://youtu.be/iShIp0MYis4 mg dpmudahkan segalanya .aamiin