Nak tanya kalau batuk trimester awal 2 ni xpa ke? Mlm je kuat batuk .. 🥺

Selesema,batuk kahak tu,,

4 Các câu trả lời

saya pulak batuk tak berkahak. kadang sikit je kahak nya. dah nak dekat seminggu. makan ubat pun tak elok. pergi kk. doc kata. mungkin asma. sebab dengar paru paru ada wheezing. dia bagi neb dengan inhaler. baru elok. better gi check. sebab kalau asthma masa pregnancy ni payah.

sy jenis kalau batuk, batuk teruk waktu mlm.. jumpa doctor lepas doctor cek tekak paru2 semua ok, doctor sru tahan je tak bagi ubat

2mo trước

terima kasih info ,dah sembuh syukur lah 🙏🥰

Sama mcm saya, rasa macam something je dada

rasanya xnormal.. jumpa doktor