Czer

Hai nak tanya mommy kat sini?? Siapa pernah mngandungkn ank selepas czer 2 taun lbih mcm tuu? Ada risiko kah ???

2 Các câu trả lời

Hi sis. Di sini ada panduan lengkap tentang risiko jika kehamilan dekat selepas czer. Semoga panduan ini berguna. Selamat membaca! https://my.theasianparent.com/jarak-hamil-setelah-caesar/?utm_source=search&utm_medium=app

5y trước

Thnks sis😘..

sepatutnya kena jaga jarak at least 3 tahun baru boleh hamil semula..tapi cuba rujuk pada nurse dulu sebab kawan saya dulu ada 1 thaun dah lekat tapi kena dengar bebel nurse la hehehe

5y trước

Yalah sis😂apa bole buat rezeki dberi Tuhan tpi saya takut😭