23w1d pregnancy

hai nak tanya momies out there.. saya ni dah 23w dah tapi masih takdapat rasakan gerakan / tendangan si bayi . is it normal sekiranya 23w masih takda rasa gerakan ? sebab saya pun ada isu dalam maybe ketebalan lemak sbb berisi kan jadi saya nak tahu yang lain ada tak mcm saya ni ? badan berisi and dah 23w still tak rasa gerakan ? atau ia takdapat dirasakan sbb lemak ?? boleh bagitahu tak ? first time mom nak tahu lebih #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

1st pregnancy, around 24w baru perasan. tu pun waktu nk tidur rasa slowly sbb bdn jenis berisi. 2nd pregnancy, around 17w sy dh perasan..now 27w siang malam bby bergusti kt dlm.

8mo trước

tp u jgn expect dia bergusti ke apa..klu 1st time ni dia cuma rasa mcm slow knock saja..not too obvious. sekali dua je visible...and slowly dia makin kerap and u will notice.