MINUM AIR GULA UTK KALI KE 2

Hai nak tanya minum air kali ke 2 puasa semua mcm biasa kan.?risau jgk ada yg bgtau time mnum kali ke 2 yg sangkut. Takut jgk ni ke ada nk kena pantang gula,mkn 3hr sblm mnum air gula?

1 Trả lời

Puasa macam biasa start jam 10mlm...Saya minum air gula sangkut pada bacaan pagi, 5.1...lps minum air gula 6.7.So, kena lah buat bsp 2minggu skli sampai 2 minggu sblm tarikh bsalin bulan January nanti.Jenuh ulang2 alik ambik bsp yg 4kali sehari tu.