lendiran selepas diseluk

Hai. Nak tanya, memang selepas buat selukan oleh doctor, akan ada keluar lendiran coklat tu ke? Sebab pagi tadi, sy ada checkup dgn doctor dia hspital. Then, ada sesi selukan utk tgk laluan. Lps settle semua, before balik sy ada pergi toilet sbb nk buang air kecil then sy tukar panty liner yg baru sbb x selesa lps kene seluk tu. Then bila sampai rumah, nak solat nk tukar panty liner baru...sy tgk panty liner sedang dipakai ada lendiran coklat mcm nk hbs period tu. Normal ke?

1 Trả lời

Lendir ke darah coklat? Sbb saya pown pergi jumpe doc smlm smpai skrng ad darah wrna coklat tp xad lendir, kol hosp doc ckp normal, mukin darah ni akn ada smpai bersalin, selagi xad lendir, kluar air ketumban atau baby kerat mengeras tu normal,