lendiran berwarna coklat

Baru2 ni. Kat spenda ada keluar lendiran warna coklat. Mcm kt nak hbs haid tu. Mula 3/4 dr area spenda tu. Then esoknya.. beransur kurang. Cuma sy nk tnya.. itu spotting ke? Normal ke? Sy xda rasa apa2 sakit pun. Yg ad pengalaman tu tlg jwb ye. Btw sy dah 11 weeks.

5 Các câu trả lời

Kalau pergi kecemasan doc akan scan tgk jantung baby, scan rahim dgn uri, cek bukaan bawah ada buka ke x, ade trauma pd dinding servik atau x.. Kalau semua ok, doc suruh rehat je kt rumah.. Jgn angkat berat.. Biasenye diagnos threatened miscarriage.. Dan kurangkan bersama dgn suami 😁

Segera ke hospital ya. Doktor akan buat pemeriksaan kat badan awak. Samada normal atau kandungan luar rahim atau cyst, itu kena buat pemeriksaan.

Tue darah spotting, klau kerap kuar darah kena jumpa doktor, sbb awal kehamilan

Sya cek semua ok. Doc cakap threatened miscarriage...

5y trước

Keguguran terancam sis

Pegi check doktor