Makanan untuk tambah berat badan

Hai mommy² semua...nak tanya makanan apa yang boleh naikkan berat badan...aritu first buka buku pink berat 50kg..lepasitu 26/5 aritu still 50kg..nurse bising knpa berat xnaik²..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Pengalaman anak pertama saya, masa first trimester hilang 3-4kg sebab mabuk teruk. Tapi 2nd trimester naik 2-3kg sebulan sebab mabuk dah hilang dan ada selera makan. Yang penting jgn skip makan dan makan makanan yg berkhasiat

makan makanan tinggi protein, dlm masa yg sama masih dlm pemakanan seimbang