sijil nikah hilang

hai nak tanya kalau sijil nikah hilang masa pindah rumah lepas tu kita buat report dan buat baru tp pejabat bagi yang salinan warna hijau tu bole guna ke? untuk daftar sijil kelahiran baby nnti? sebab tu bukan yang ori l..sy ad ternampk posting kt tiktok dia x bole daftar sijil kelahiran baby sebab sijil jikah biru pink tu tak ada.

4 Các câu trả lời

pigi balai polis buat laporan pastu klu islam pigi jbatan agama klu bkn islam p jbatan pndaftaran bhgian nikah dan cerai dont worry semua dlm sistem

3mo trước

klu jabatan agama bagi salinan kekal cuba buat kad kawin

daftar pakai kad pun boleh sis.. sy pantang negeri lain. terlupa bawak sijil. husb register pkai kad je.

masa ambil sijil nikah sis tak dapat dalam bentuk kad sekali ke?

3mo trước

ada

Better call JPN terdekat utk confirmkn btl2