Buat sijil lahir anak,sijil nikah tinggal satu

Hai mommies,,ade tak yg baru bersalin,nk buat sijil lahir anak kat Melaka? soalan Sye ,JPN mintak sijil nikah ori tu sehelai or die nak due2 helai jgk?sbb Sye punye hilang satu #help1sttimemompls#pleasehelp

1 Trả lời

Apa maksud sehelai? Tak lengkap ke? Kalau sijil nikah Kelantan mcm buku. Berhelai-helai. Di N9, sehelai je. Sehelai untuk suami. Sehelai untuk isteri. Bagi salah satu samada sijil suami atau sijil isteri untuk buat sijil lahir anak.

9mo trước

ya Allah,, betul sis,,Sye akad nikah kat n.9,,sbb Sye org n.9,,but now duduk Melaka,,tu yg tanye awal2,,sbb Sye punye yg sehelai tu xtau la p mne,, terima kasih ye sis,, tolong jawabkan 🌹