Puasa semasa hamil

Hai nak tanya ibu2 semua... Kandungan saya baru 14 minggu.. X pe ker kalau saya berpuasa... Risau pulak dgn baby... Tak kan ada effect kan?

12 Các câu trả lời

saya puasa hari ni..jantung mcm laju.. n rasa letih je... tp sekejap ok..sekejap tak ok... nk berbuka rasa sayang... tapi bila fikirkan anak dlm perut...entahlah😥... sekarang 26minggu

2y trước

sama. jantung jd berdebar. buat keja lg jd letih. nie lg 2 jam nk berbuka. dlm dilema btl

kalau awak takde masalah kesihatan boleh berpuasa. cuma jangan paksa diri kalau tak larat. know your limit.